Blog

Historiku

Historiku Kompania E.T.S shpk u themelua në vitin 2001, me shtrirje te aktivitetit te saj ne gjithë Shqipërinë. Qëllimi I themelimit te ETS ne Shqipëri kryesisht ka qenë gjetja e alternativave për sigurimin e pa ndërprerë me energji elektrike për korporatat elektro energjetike, institucioneve te ndryshme shtetërore dhe kompanive te...