linja-100-kv-B-S-1
linja-100-kv-B-S-2
linja-100-kv-B-S-3

Pershkrimi

Pas disa bashkëpunimeve te mëparëshme te suksesshme me Energoinvest:
ETS shpk firmosi kontratën me Energoinvest për punimet ne linjen 110 kV “Babice-Sarande” dhe linjen 110 kv “Korce-Erseke”, pjese e projektit strategjik Unaza e Jugut, e cila do ti japë zgjidhje përfundimtare problemeve me energjinë elektrike ne jug te vendit!

Detaje

Klient:

EnergoInvest

Vendodhja:

Sarandë

Projekte te ngjashme