linja 100 kv K-E-1
linja 100 kv K-E-2
linja 100 kv K-E-3

Pershkrimi

Pas disa bashkepunimeve te mepareshme te suksesshme me Energoinvest:
ETS shpk firmosi kontraten me Energoinvest per punimet ne linjen 110 kV “Babice-Sarande” dhe linjen 110 kv “Korce-Erseke”
pjese e projektit strategjik Unaza e Jugut, e cila do ti japi
zgjidhje perfundimtare problemeve me energjine elektrike ne jug te vendit!

Detaje

Klient:

EnergoInvest

Vendodhja:

Korçë

Projekte te ngjashme